Opleiding Industrieel installateur

De industrieel elektrotechnisch installateur houdt zich bezig met het installeren van nieuwe of de renovatie of uitbreiding van bestaande elektrische installaties, in de industrie en de utiliteitssector. Zijn takenpakket bestaat uit schema’s lezen en materieel en materiaal verzamelen, voorbereidende installatiewerken uitvoeren, kabelgoten plaatsen en kabels trekken, de industriële elektrische componenten plaatsen en aansluiten, klemmenkasten en verschillende soorten borden plaatsen en aansluiten. Na het plaatsen moet de installatie gecontroleerd worden en de eventuele fouten moeten worden hersteld.

 

In cvo Groeipunt kun je het traject industrieel elektrotechnisch installateur volgen als aanvullende opleiding na het behalen van het certificaat residentieel elektrotechnisch installateur. Je start dan onmiddellijk in het 2de jaar. Nieuwe starters in deze starten in het 1ste jaar en doorlopen het volledige 3-jarige traject. Gezien de gemeenschappelijke inhoud van beide opleidingen volgen cursisten van het 1ste jaar residentieel installateur en het 1ste jaar industrieel installateur dezelfde lesinhouden gedurende hun 1ste jaar.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

ONZE OPLEIDINGEN Industrieel installateur

De opleiding Industrieel installateur gaat door in Lokeren, Ninove

Elektriciteit: Industrieel 1 (Elektrotechnicus) (volzet)

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Opleiding Industrieel installateur CVO Groeipunt

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Elektriciteit: PLC-technieken (bijna volzet)

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Opleiding Industrieel installateur CVO Groeipunt

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Industrieel Elektrotechnisch Installateur/Onderhoudselektricien: 3e jaar DEEL 2 (elektr.onderhoud1, elektr.onderhoud 2, elektr.onderhoud3)

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Opleiding Industrieel installateur CVO Groeipunt

CVO Groeipunt Ninove
Centrumlaan 160
9400 NINOVE

opleiding elektriciteit industrieel installateur

opleiding Industrieel installateur

CVO GROEIPUNT
Opleiding Industrieel installateur