Opleiding Vastgoed assistent

In de opleiding Vastgoed assistent leer je alles over vastgoedregelgeving en vastgoedbeheer en verwerf je inzichten in het verkopen en verhuren van een woning.

Je leert grondig werken met de verschillende programma’s van MS Office (Word, Excel, PowerPoint). Verder leer je je uitdrukken in zakelijk Nederlands, Frans en Engels. Op het einde is een stage voorzien. Deze opleiding is de ideale opstap naar werk!

Vastgoed assistent gaat door in Lokeren en wordt overdag gegeven.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

De opleiding vastgoed assistent is een nieuwe opleiding. Momenteel is het administratief nog niet mogelijk om in te schrijven voor deze opleiding. Je kan je wel al aanmelden voor deze opleiding via dit formulier. Zo weten we of er voldoende interesse is. Zodra het administratief mogelijk wordt om in te schrijven zal je een bericht ontvangen.

Je kan hier alvast het uurrooster PAM/VA bekijken.

ONZE OPLEIDINGEN Vastgoed assistent

Cursussen volwassenenonderwijs Groeipunt

Op dit ogenblik geen Groeipuntopleidingen ingepland voor Vastgoed assistent

Zet jezelf op de wachtlijst voor de opleiding Vastgoed assistent.

Wens je met een groep deze opleiding te volgen? Neem dan contact met ons op.


Cursussen voor schooljaar 2020-2021 komen spoedig online.

Opleiding Vastgoed assistent

opleiding Vastgoed assistent

CVO GROEIPUNT
Opleiding Vastgoed assistent