Engels 4

opleidingen CVO Groeipunt

Van dinsdag 3 september 2019 t.e.m. dinsdag 23 juni 2020

Heeft plaats op:

Dinsdag van 18:30 tot 21:20

Aantal lesuren: 120

Prijs lesuren: 180 euro

CVO Groeipunt TALEN - ENGELS CVO Groeipunt Wetteren
Kerkstraat 16
9240 ZELE

Lokaal: 0.1 gelijkvloers

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Totaal: 254 euro
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT WETTEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Talen - Engels

Je kunt er niet aan voorbij. Engels is dé wereldtaal. Wil je kerstshoppen in Londen, een trip maken naar New York, op reis met een internationaal gezelschap of je Engels opkrikken voor je job? In cvo Groeipunt kan je zowel als absolute beginner als als gevorderde terecht! En dit zowel overdag als 's avonds.

In onze opleiding Engels staat een communicatieve aanpak centraal. Tijdens de eerste twee jaar leer je in cvo Groeipunt stap voor stap communiceren over dagelijkse onderwerpen. Zowel spreken, luisteren, schrijven als lezen komen geïntegreerd aan bod. 
Eenmaal je de basisprincipes van het Engels onder de knie hebt, leer je in een ontspannen sfeer verder communiceren over vertrouwde thema’s en dit binnen de 4 vaardigheden. Ervaringen en gebeurtenissen uit het dagelijks leven beschrijven, praten over ambities en verwachtingen: het komt stap voor stap aan bod.

Tot slot is er conversatie Engels als je al behoorlijk vlot en correct het Engels beheerst. Spreken en luisteren over actuele onderwerpen zijn hier de sleutelwoorden.

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

NFO

Wil je graag Engels volgen maar weet je nog niet goed welk niveau? Wens je meer info? Neem dan zeker contact op.