Metselen 5: Betonconstructies

opleidingen CVO Groeipunt

Van woensdag 30 september 2020 t.e.m. woensdag 3 februari 2021

Vindt plaats op:

Woensdag van 18.30 uur tot 22.20 uur

Aantal lesuren: 80

Prijs lesuren: 120 EUR

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9

Lokaal: Atelier Bouw Loods

Info opleiding

In de opleiding metselen 5 vervolmaak je tot een geschoold arbeider die, aan de hand van plannen, een kleine woning kan bouwen. Dit gebouw bestaat uit enkele betonconstructies, gemetselde en gelijmde gevels die verankerd zijn aan de draagmuren. Deze muren zijn natuurlijk voorzien van vochtweringen en spouwisolatie.

Na deze opleiding kan je je vestigen aan aannemer ruwbouw.

Metselen 4: Gevelwerk, kelderconstructies en riolering Vervolg

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Totaal: 120 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT LOKEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Metselaar

De metselaar is een geschoolde arbeider die op het einde van de opleiding voldoende geschoold is om een woning met een beperkt volume vakkundig te bouwen in de werkplaats van de school. De constructie van deze woning bestaat hoofdzakelijk uit bakstenen, beton, vochtweringen en isolatiematerialen. De werkzaamheden gebeuren aan de hand een bouwplan.
NIEUW: onze opleiding metselen is BEN. Je leert de nieuwste technieken aan om Bijna EnergieNeutraal te bouwen. Dit is de nieuwe bouwstandaard.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.