Engels 1A (voor op reis - eerste 12 weken)

opleidingen CVO Groeipunt

Van dinsdag 1 september 2020 t.e.m. dinsdag 24 november 2020

Vindt plaats op:

Dinsdag van 18.30 uur tot 21.10 uur

Aantal lesuren: 40

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 4

Lokaal: nog te bepalen

EUR

CVO Groeipunt Beveren
Europalaan 1
9120 BEVEREN-WAAS

Info opleiding

Met het verkort traject “Engels voor op reis” bereiden we je voor op verschillende taalsituaties voor een reis in het buitenland. Een hotel of restaurant boeken, instructies op het vliegveld begrijpen, eten of drinken bestellen, nieuwe mensen leren kennen, shopping en sightseeing, wegwijs raken in een stad, … het komt allemaal aan bod.


Daarnaast bieden we jou een handjevol culturele tips. Hierbij leer je op een functionele, praktische en communicatieve manier elementair Engels, klaar voor gebruik. Deze cursus geeft je spreekdurf! Twijfel niet en schrijf je in!


BELANGRIJK


Je kan voor deze cursus niet online inschrijven.

Meld je via dit formulier aan en wij doen het nodige.

Beschik je over een diploma secundair onderwijs en denk je recht te hebben op verminderd inschrijvingsgeld?

Meld je eveneens aan via bovenstaand formulier en stuur een recent attest naar info@scheldeland.net (indien je hierover beschikt).

Als je geen diploma secundair onderwijs hebt, betaal je geen inschrijvingsgeld, maar enkel kopiegeld. De cursistenadministratie zorgt voor je terugbetaling.


vervolgcursus = Engels 1B (voor op reis)


RICHTGRAAD 1

  • Niveau 1 = breakthrough (A1*)
  • Niveau 2 = waystage (A2)

RICHTGRAAD 2 (B1)

  • Niveau 3= threshold 1
  • Niveau 4= threshold 2
  • Niveau 5= threshold 3
  • Niveau 6= threshold 4

RICHTGRAAD 3 (B2)

  • conversatie 1 = vantage 1
  • schrijven en lezen 1 = vantage 2

RICHTGRAAD 4 (C1)

  • conversatie 2 = effectiveness 1
  • schrijven en lezen 2 = effectiveness 2


*A1-A2-B1-B2-C1 = niveaus volgens de schaal van het Europees ReferentieKader (ERK).

Geen voorkennis vereist

Permanente evaluatie

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Materialen Prijs
Engels voor op reis - Kopieën -- EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT BEVEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Talen - Engels

Je kunt er niet aan voorbij. Engels is dé wereldtaal. Wil je kerstshoppen in Londen, een trip maken naar New York, op reis met een internationaal gezelschap of je Engels opkrikken voor je job? In cvo Groeipunt kan je zowel als absolute beginner als als gevorderde terecht! En dit zowel overdag als 's avonds.

In onze opleiding Engels staat een communicatieve aanpak centraal. Tijdens de eerste twee jaar leer je in cvo Groeipunt stap voor stap communiceren over dagelijkse onderwerpen. Zowel spreken, luisteren, schrijven als lezen komen geïntegreerd aan bod. 
Eenmaal je de basisprincipes van het Engels onder de knie hebt, leer je in een ontspannen sfeer verder communiceren over vertrouwde thema’s en dit binnen de 4 vaardigheden. Ervaringen en gebeurtenissen uit het dagelijks leven beschrijven, praten over ambities en verwachtingen: het komt stap voor stap aan bod.

Tot slot is er conversatie Engels als je al behoorlijk vlot en correct het Engels beheerst. Spreken en luisteren over actuele onderwerpen zijn hier de sleutelwoorden.

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

INFO: INTAKE TALEN - 2de SEMESTER

Zou je graag je Engels opfrissen? Ook in het tweede semester, dat start in de week van 25 januari, kan je nog perfect instromen. Laat je gegevens na in dit document en we je nodigen je uit voor een intake in ons centrum. Zo oriënteren we je goed naar het juiste niveau. Graag tot binnenkort!