Webdesigner: Websiteproductie 1

opleidingen CVO Groeipunt

Van maandag 14 september 2020 t.e.m. maandag 25 januari 2021

Vindt plaats op:

Maandag van 09 uur tot 12 uur

Aantal lesuren: 60

Prijs lesuren: 90 EUR

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 6

Lokaal: nog te bepalen

Info opleiding

Om een website te maken heb je verschillende bouwstenen nodig om teksten, afbeeldingen, tabellen en formulieren te ontwerpen en functioneel te maken voor webpagina’s.


HTML is de taal die zit achter een website. Er bestaan hulpprogramma's (Dreamweaver, enz) die deze code voor je genereren, maar elke webdesigner komt ooit wel eens in aanraking met HTML. Zelfs mensen die uitsluitend met Wordpress, Joomla of Drupal werken om de inhoud van een site te beheren.


Wanneer je rechtstreeks in de HTML-code werkt met een eenvoudige tekst editor, is je code zuiver en to the point. Het resultaat is zoals je het wenst en de site laadt snel in. Je moet overigens ook HTML kennen om een stapje verder te gaan en met Javascript, PHP of Javascript/JQuery aan de slag te gaan.


CSS is een taal waarmee je een website een opmaak kan geven. In het hedendaagse webdesign moet structuur gescheiden worden van opmaak. De kennis van CSS is dan ook erg belangrijk. CSS is niet enkel verplicht, je kan er ook mooie consequente lay-outs mee bouwen die je later op heel vlugge manier kan aanpassen qua lay-out. CSS3 is de nieuwste versie.

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Totaal: 90 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT LOKEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Webdesigner

  •  

Opleiding Webdesigner

  • Wil je een knappe website maken in een minimum van tijd?

  • Wil je een webshop maken?

  • Wil je een site voor jezelf, je hobby, een vereniging, je zaak,...?

We maken gebruik van de meest recente technieken. De sites zijn veilig, responsive, zoekmachine vriendelijk, integreerbaar met Facebook en andere sociale media,... 
Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere cursussen te volgen of de volledige diplomagerichte opleiding webdesigner. 

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.