Computeroperator: Randapparatuur

opleidingen CVO Groeipunt

Van vrijdag 18 september 2020 t.e.m. vrijdag 22 januari 2021

Vindt plaats op:

Vrijdag van 09 uur tot 12 uur

Aantal lesuren: 60

Prijs lesuren: 90 EUR

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 6

Lokaal: nog te bepalen

Info opleiding

Animate, de opvolger van Adobe Flash, is een animatie pakket waarmee je eenvoudig animaties, denk aan tekenfilms, kan maken met je eigen tekeningen, foto's, video en audio.


In deze cursus leer je hoe je met Animate een eenvoudige webanimatie kunt maken. Banners, menu's, spelletjes, flash site... In alle situaties waar vloeiende animatie nodig is kan Animate een oplossing bieden.


Volgende zaken komen aan bod:

  • Werkruimtes instellen als HTML Canvas
  • Tekenen in Animate: penseel, vormen, kleuren, verloop
  • Afbeeldingen toevoegen
  • Animaties toevoegen: frame-per-frame, klassieke tween, bewegingstween
  • Complexe tijdslijn-animaties
  • Werken met knoppen voor eenvoudige en geavanceerde animaties


Na afloop van deze cursus kan u zelf een site maken met animaties die op alle platformen werken (gewone pc’s, tablets, smartphones, ).


Laat je vrienden en kennissen verstomd staan met een unieke en persoonlijke fotoreportage of maak een volledige, interactieve website.

Vlot met computer kunnen werken.

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Totaal: 90 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT LOKEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Computeroperator

Wil je na jouw opleiding verzekerd zijn van een job in de ICT sector? Kies dan voor het knelpuntberoep “computeroperator”. Tijdens deze opleiding leer je werkelijk de computer van binnen en van buiten kennen. Je verwerft een doorgedreven kennis van besturingssystemen (Windows en Linux), netwerken (Cisco CCNA), hardware (computeronderdelen en randapparatuur) en beveiliging. Na deze opleiding ben je de geknipte persoon om bijstand te verlenen in een helpdesk, als verkoper of technieker in een computerwinkel, installateur bij Telenet, … enz.

De lessen worden in groep gegeven maar je wordt individueel bijgestaan om er voor te zorgen dat je de leerstof volledig begrijpt. Na het succesvol doorlopen van het traject, ontvang je het certificaat “Computeroperator”.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.