Spaans 1B (voor op reis - eerste semester)

opleidingen CVO Groeipunt

Van dinsdag 1 september 2020 t.e.m. dinsdag 19 januari 2021

Vindt plaats op:

Dinsdag van 18.30 uur tot 21.10 uur

Aantal lesuren: 60

Prijs lesuren: 90 EUR

CVO Groeipunt Beveren
Europalaan 1
9120 BEVEREN-WAAS

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 6

Lokaal: nog te bepalen

Info opleiding

Ben je gefascineerd door de Spaanse taal en cultuur? Dan is deze cursus geknipt voor jou. Op een ontspannen en vlotte wijze dompelen we je onder in de Spaanse taal. Ons taalbad garandeert je dat je heel snel in Spanje of Latijns-Amerika je mannetje kan staan in concrete situaties. Communicatie staat centraal.


In deze cursus kun je de basiswoordenschat opfrissen en uitbreiden. Je leert in het Spaans communiceren aan de hand van korte teksten, dialogen, telefoongesprekken, reële situaties uit het dagelijkse leven thuis en op reis.


Volgende thema’s komen aan bod: Spaanse taal en cultuur, contacten leggen, een woning beschrijven ( kopen, verkopen, huren), huishoudelijke taken en vrijetijdsbestedingen, een stad verkennen, winkelen, geldzaken ,werk, gezondheid , veiligheid onderweg, het weer, de luchthaven


Daarnaast is er ook nog ruimte voor aangename activiteiten die zorgen voor een gezellige sfeer in de klasgroep.vervolgcursus = Spaans 2 (waystage)


RICHTGRAAD 1

  • Niveau 1 = breakthrough (A1*)
  • Niveau 2 = waystage (A2)

RICHTGRAAD 2 (B1)

  • Niveau 3= threshold 1
  • Niveau 4= threshold 2
  • Niveau 5= threshold 3
  • Niveau 6= threshold 4

RICHTGRAAD 3 (B2)

  • conversatie 1 = vantage 1
  • schrijven en lezen 1 = vantage 2

RICHTGRAAD 4 (C1)

  • conversatie 2 = effectiveness 1
  • schrijven en lezen 2 = effectiveness 2


*A1-A2-B1-B2-C1 = niveaus volgens de schaal van het Europees ReferentieKader (ERK).

Deelcertificaat Spaans 1A (voor op reis) of niveautest

Permanente evaluatie

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Materialen Prijs
Spaans voor op reis 1A+B - handboek Palabras 24 EUR
Spaans voor op reis 1B - kopieën 6 EUR
Totaal: 120 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT BEVEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Talen - Spaans

 

 

Opleiding Talen - Spaans

De 'camarero' roepen voor een sprankelend glaasje cava en een keuze maken uit de talloze tapas? Op ontdekking gaan in Zuid-Amerika? Een babbeltje slaan met een Madrileen of een enthousiaste gids begrijpen? Of je Spaans opkrikken voor je job? Dankzij onze communicatieve aanpak lukt dit snel. Bij CVO Groeipunt kun je zowel als absolute beginner als als gevorderde terecht! En dit zowel overdag als 's avonds.

Tijdens de eerste twee jaar leer je in CVO Groeipunt stap voor stap communiceren over dagelijkse onderwerpen. Zowel spreken, luisteren, schrijven als lezen komen geïntegreerd aan bod.
Eenmaal je de basisprincipes van het Spaans onder de knie hebt, leer je in een ontspannen sfeer verder communiceren over vertrouwde thema’s en dit binnen de 4 vaardigheden. Ervaringen en gebeurtenissen uit het dagelijks leven beschrijven, praten over ambities en verwachtingen: het komt stap voor stap aan bod.

Tot slot is er conversatie Spaans als je al behoorlijk vlot en correct het Spaans beheerst. Spreken en luisteren over actuele onderwerpen zijn hier de sleutelwoorden.

Deze opleiding komt niet in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof of voor opleidingscheques. Alleen wie de opleiding reeds aangevat heeft voor 1 september 2019, kan nog verder gebruik maken van betaald educatief verlof. Dit kan tot 31 december 2021. Opleidingscheques kan alleen nog voor cursisten die zowel betaald educatief verlof als opleidingscheques aangevraagd hebben voor dezelfde opleiding in de periode voor 31 augustus 2019.

INFO: INTAKE TALEN - 2de SEMESTER

Zou je graag je Spaans opfrissen? Ook in het tweede semester, dat start in de week van 25 januari, kan je nog perfect instromen. Laat je gegevens na in dit document en we je nodigen je uit voor een intake in ons centrum. Zo oriënteren we je goed naar het juiste niveau. Graag tot binnenkort!