Opleiding Hulpkok
Je kan niet meer inschrijven voor deze Hulpkok opleiding
Bekijk eventueel onze andere Hulpkok opleidingen.
Van woensdag 30 september 2020 t.e.m. woensdag 3 februari 2021
Vindt plaats op:
Woensdag van 18.30 uur tot 22.10 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Keuken 201 - 2e verdieping
In deze module bereid je samen met je medecursisten bij CVO Groeipunt elke week 2 gerechten. Dit zijn afwisselend hapjes, consommé’s en andere soepen, voorgerechten en hoofdgerechten. Je leert vooral de juiste “voorbereiding” en de ”bereiding” van de verschillende vleessoorten, wild en gevogelte. De juiste cuisson van het vlees bepalen wordt voor jou een evidentie op het einde van de module. Je leert ook een consommé klaren, botersausjes kloppen en lekkere vleessausjes bereiden. Je gaat werken met verloren groenten en aardappelvervangers zoals quinoa.
Met vlees zijn er heel wat mogelijkheden:
Module: Dagschotels met vlees
Certificaat Hulpkok
deelcertificaat Initiatie warme keuken en Koude keuken
Gespreide evaluatie en feedback
Deze cursus maakt deel uit van het traject tot Hulpkok. Wie hulpkok is kan later eventueel doorstromen naar de opleiding Kok of Traiteur.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
kopieën | 1 | 5 EUR | 5 EUR | |
ingrediënten - dagschotels met vlees | 1 | 115 EUR | 115 EUR | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 EUR | 0 EUR |