Residentieel elektrotechnisch installateur 5: Werkplekleren

opleidingen CVO Groeipunt

Van zaterdag 10 oktober 2020 t.e.m. zaterdag 13 februari 2021

Lesuren nog niet gekend.

Aantal lesuren: 40

Prijs lesuren: 60 EUR

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Lokaal: Atelier Elektriciteit - 1e verdieping

Info opleiding

In deze module zal je je kennis gaan gebruiken op een echte werkvloer. Je zal 40 uur aan het werk gaan bij een zelfstandig elektricien. Deze module komt aan het einde van de 1,5 jaar durende opleiding. De kers op de taart eigenlijk.

Als je slaagt wordt je gecertificeerd als elektrotechnisch installateur. Dit is tevens een diplomagerichte opleiding. Als je eerder algemene vakken hebt gevolgd of dit nu nog in ons centrum doet dan kan je een diploma behalen.

Residentieel elektrotechnisch installateur 1+2+3+4

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Materialen Prijs
residentieel elektrotechnisch installateur 5 - materialen en syllabus 5 EUR
Totaal: 65 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT LOKEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Residentieel installateur

Ben je gefascineerd door alles wat met elektriciteit te maken heeft? Wil je ervoor zorgen dat mensen overal stroom en licht hebben in hun woning? Dan is de opleiding residentieel elektrotechnisch installateur bij cvo Groeipunt zeker iets voor jou. Je kan na deze opleiding aan de slag als installateur elektriciteit in nieuwbouw-en renovatieprojecten.

De opleiding elektricien bij  cvo Groeipunt voor huishoudelijke installaties omvat 3 jaren. De volledige opleiding leidt tot een certificaat residentieel elektrotechnisch installateur.

Na deze opleiding ben je in staat om zelf een residentiële installatie reglementair uit te voeren. Er is geen voorkennis vereist om te starten in het 1ste jaar. Tijdens de lessen wordt er uiteraard zoveel mogelijk naar concrete praktijksituaties verwezen. Al het nodige materiaal is aanwezig.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.