Residentieel elektrotechnisch installateur 4

opleidingen CVO Groeipunt

Van dinsdag 29 september 2020 t.e.m. vrijdag 5 februari 2021

Vindt plaats op:

Dinsdag van 18.30 uur tot 22.20 uur

Vrijdag van 18.30 uur tot 22.20 uur

Aantal lesuren: 160

Prijs lesuren: 240 EUR

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Aantal lesuren afstandsonderwijs: 18

Lokaal: Atelier Elektriciteit - 1e verdieping

Info opleiding

In dit 4e deel van de opleiding leer je afstandsschakelingen en vervolmaak je je in communicatiesystemen en woningautomatisatie. Dit zijn modules waarbij je al een heel goede basis moet bezitten. Na de eerste 3 delen van de opleiding residentieel elektrotechnisch installateur bezit je deze perfect. Je volgt een half schooljaar 2 lessen per week.

Speciale automatische sturingen, parlefonie, videofonie, benaderingsschakelaars, bewegingsdetectoren, en nog veel meer..... het is heel leuk om met deze zaken te experimenteren en om op het einde het licht te zien. We volgen de trends op de voet en werken met zeer up-to-date materiaal.

Residentieel elektrotechnisch installateur 1+2+3

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Materialen Prijs
residentieel elektrotechnisch installateur 4 - materialen en syllabus 5 EUR
Totaal: 245 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT LOKEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Residentieel installateur

Ben je gefascineerd door alles wat met elektriciteit te maken heeft? Wil je ervoor zorgen dat mensen overal stroom en licht hebben in hun woning? Dan is de opleiding residentieel elektrotechnisch installateur bij cvo Groeipunt zeker iets voor jou. Je kan na deze opleiding aan de slag als installateur elektriciteit in nieuwbouw-en renovatieprojecten.

De opleiding elektricien bij  cvo Groeipunt voor huishoudelijke installaties omvat 3 jaren. De volledige opleiding leidt tot een certificaat residentieel elektrotechnisch installateur.

Na deze opleiding ben je in staat om zelf een residentiële installatie reglementair uit te voeren. Er is geen voorkennis vereist om te starten in het 1ste jaar. Tijdens de lessen wordt er uiteraard zoveel mogelijk naar concrete praktijksituaties verwezen. Al het nodige materiaal is aanwezig.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.