Engels conversatie 1 (vantage 1)

opleidingen CVO Groeipunt

Van donderdag 3 september 2020 t.e.m. vrijdag 11 juni 2021

Vindt plaats op:

Donderdag van 13 uur tot 16 uur

Vrijdag van 13 uur tot 16 uur

Aantal lesuren: 120

Prijs lesuren: 180 EUR

CVO Groeipunt Ninove
Centrumlaan 160
9400 NINOVE

Lokaal: Ninove lokaal nog niet gekend

Info opleiding

In deze perfectioneringscursus gaan de spreek- en luistervaardigheid met alle aandacht aan de haal. Schrijven en lezen verdwijnen hier naar de achtergrond en worden enkel gebruikt ter ondersteuning van het spreken en luisteren.


Tijdens de conversatielessen komen actuele thema’s aan bod in de vorm van discussies, presentaties, … Daarnaast wordt er ook ingegaan op de interesses en vakgebieden van de cursisten.


De woordenschat die hierbij aan bod komt kan gespecialiseerd zijn maar de nadruk blijft steeds liggen bij een gevarieerd en correct taalgebruik, een vlotte en hedendaagse taal.


?Natuurlijk is er ook nog ruimte voor interessante, leerrijke en aangename extra activiteiten die zorgen voor een bijzonder gezellige sfeer in de klasgroep.vervolgcursus = Engels conversatie 2 (effectiveness 1)


RICHTGRAAD 1

  • Niveau 1 = breakthrough (A1*)
  • Niveau 2 = waystage (A2)

RICHTGRAAD 2 (B1)

  • Niveau 3= threshold 1
  • Niveau 4= threshold 2
  • Niveau 5= threshold 3
  • Niveau 6= threshold 4

RICHTGRAAD 3 (B2)

  • conversatie 1 = vantage 1
  • schrijven en lezen 1 = vantage 2

RICHTGRAAD 4 (C1)

  • conversatie 2 = effectiveness 1
  • schrijven en lezen 2 = effectiveness 2


*A1-A2-B1-B2-C1 = niveaus volgens de schaal van het Europees ReferentieKader (ERK).

Certificaat Engels richtgraad 2 of slagen voor een niveautest

Permanente evaluatie

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Totaal: 180 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT NINOVE
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Talen - Engels

Je kunt er niet aan voorbij. Engels is dé wereldtaal. Wil je kerstshoppen in Londen, een trip maken naar New York, op reis met een internationaal gezelschap of je Engels opkrikken voor je job? In cvo Groeipunt kan je zowel als absolute beginner als als gevorderde terecht! En dit zowel overdag als 's avonds.

In onze opleiding Engels staat een communicatieve aanpak centraal. Tijdens de eerste twee jaar leer je in cvo Groeipunt stap voor stap communiceren over dagelijkse onderwerpen. Zowel spreken, luisteren, schrijven als lezen komen geïntegreerd aan bod. 
Eenmaal je de basisprincipes van het Engels onder de knie hebt, leer je in een ontspannen sfeer verder communiceren over vertrouwde thema’s en dit binnen de 4 vaardigheden. Ervaringen en gebeurtenissen uit het dagelijks leven beschrijven, praten over ambities en verwachtingen: het komt stap voor stap aan bod.

Tot slot is er conversatie Engels als je al behoorlijk vlot en correct het Engels beheerst. Spreken en luisteren over actuele onderwerpen zijn hier de sleutelwoorden.

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.