Metselen 1: Metselwerk basis

opleidingen CVO Groeipunt

Van maandag 1 februari 2021 t.e.m. maandag 24 januari 2022

Vindt plaats op:

Maandag van 18.30 uur tot 22.20 uur

Aantal lesuren: 160

Prijs lesuren: 240 EUR

CVO Groeipunt Lokeren
Durmelaan 34
9160 LOKEREN

Lokaal: Atelier Bouw Loods

Info opleiding

In de cursus metselen 1 leer je eenvoudig metselwerk uit te voeren. Je metselt aan een metserskoord je eerste muurtjes. Met je manueel en machinaal gemaakte mortel metsel je hafsteense en steense muren, die je nadien opvoegt. Je leert waterkeringslagen aan te brengen in muurfragmenten.

Lesmomenten CVO Groeipunt

MDWDVZZ
VM       
NM       
AV       

Materialen Aantal Eenheidsprijs Prijs
metselen 1 - materialen en syllabus 1 5 EUR 5 EUR
Totaal: 245 EUR
Voor attesten of verminderd inschrijvingsgeld, moet je contact opnemen met het secretariaat.

Inschrijven via een CVO Groeipunt secretariaat

CVO GROEIPUNT LOKEREN
OPLEIDINGEN

deel op facebook

Opleiding Metselaar

De metselaar is een geschoolde arbeider die op het einde van de opleiding voldoende geschoold is om een woning met een beperkt volume vakkundig te bouwen in de werkplaats van de school. De constructie van deze woning bestaat hoofdzakelijk uit bakstenen, beton, vochtweringen en isolatiematerialen. De werkzaamheden gebeuren aan de hand een bouwplan.
NIEUW: onze opleiding metselen is BEN. Je leert de nieuwste technieken aan om Bijna EnergieNeutraal te bouwen. Dit is de nieuwe bouwstandaard.

Dit certificaat geeft, samen met het certificaat aanvullende algemene vorming recht op een Diploma Secundair onderwijs! Behaal je zo je eerste diploma secundair onderwijs, dan heb je recht op een premie van de Vlaamse Gemeenschap die gelijk is aan het betaalde inschrijvingsgeld!

Deze opleiding komt in aanmerking voor het Vlaams opleidingsverlof en voor opleidingscheques. Deze opleiding komt ook in aanmerking voor de KMO-portefeuille.