Opleiding Bakkerij
Je kan niet meer inschrijven voor deze opleiding. Het registratiemoment is voorbij.
Bekijk eventueel onze andere Bakkerij opleidingen.
Deze opleiding is volzet
Van dinsdag 23 februari 2021 t.e.m. dinsdag 22 juni 2021
Vindt plaats op:
Dinsdag van 08.30 uur tot 12.10 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping
De zachte luxeproducten (onder meer kramiek, suikerbrood, chocoladebrood, sandwiches, mastellen, vlechtbrood met frangipane en zoveel meer) kennen een heel gamma aan verwerkings-en afwerkingstechnieken.
Ook in deze module werken we goed door. De degen worden immers met de hand gekneed. Zo leren we hoe een perfect deeg aanvoelt. Deegvastheid is immers van zeer groot belang om het eindproduct te doen slagen.
Na deze reeks gevolgd te hebben, keer je naar huis boordevol inspiratie en maak je zelf de heerlijkste producten!
Heerlijke geuren en gezelligheid inbegrepen!
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
algemeen - 80 LT uniform (schort + 10 tocques + voorbinder) modules 80 LT (vrijblijvend) | 1 | 35 EUR | 35 EUR | |
kopieën | 1 | 5 EUR | 5 EUR | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 EUR | 0 EUR | |
ingrediënten halve semester - broden | 1 | 60 EUR | 60 EUR |