Opleiding Kok
Van woensdag 24 februari 2021 t.e.m. woensdag 23 juni 2021
Vindt plaats op:
Woensdag van 18.30 uur tot 22.10 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Keuken 201 - 2e verdieping
In de cursus Dagschotels met vis bereid je met behulp van je medecursisten bij CVO Groeipunt elke week 2 gerechten. Dit zijn afwisselend koude of warme voorgerechten, soepen en hoofdgerechten.
Je leert de “voorbereiding” en “bereiding” van de verschillende vissoorten, schaal- en schelpdieren.
Je verwerft inzicht in het verwerken van verse kruiden in de bereidingen, in de herkomst en het planten ervan. Je gaat een foodcost van een gerecht leren berekenen en het juist samenstellen van een menu rekening houdend met het seizoen.
Met vis zijn er heel wat mogelijkheden. De nadruk ligt op:
Certificaat Hulpkok
Modules:
deelcertificaat initiatie warme keuken en deelcertificaat koude keuken.
Gespreide evaluatie en feedback
Deze cursus maakt deel uit van het traject tot Hulpkok. Wie hulpkok is kan later eventueel doorstromen naar de opleiding Kok of Traiteur.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
ingrediënten halve semester - dagschotels vis | 1 | 57,5 EUR | 57,5 EUR | |
kopieën | 1 | 5 EUR | 5 EUR | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 EUR | 0 EUR |