Opleiding Traiteur
Van donderdag 25 februari 2021 t.e.m. donderdag 24 juni 2021
Vindt plaats op:
Donderdag van 13.30 uur tot 17.10 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Keuken 204 - 2e verdieping
In deze module leer je specifieke traiteurgerechten bereiden voor buffetten. Je leert warme gerechten bereiden waarbij rekening gehouden wordt met het regenereren van de gerechten en het warm houden van gerechten in chafing dishes. Je leert een uitgebreid gamma van koude en warme salades bereiden. Je leert schotels schikken met vlees en vis. Je leert de verschillende opstellingen voor warme en koude buffetten en de organisatie ervan.
Geen voorkennis vereist.
Je wordt gedurende de praktijklessen bijgestuurd in je handelingen en vaardigheden, en je krijgt onmiddellijke feedback van de leerkracht. Aan het einde van de cursus krijg je individueel feedback in verband met de bereikte basiscompetenties.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 EUR | 0 EUR | |
kopieën | 1 | 5 EUR | 5 EUR | |
ingrediënten halve semester - buffetten | 1 | 80 EUR | 80 EUR |