Opleiding Kok
Je kan niet meer inschrijven voor deze Kok opleiding
Bekijk eventueel onze andere Kok opleidingen.
Van vrijdag 26 februari 2021 t.e.m. vrijdag 25 juni 2021
Vindt plaats op:
Vrijdag van 18.30 uur tot 22.10 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Keuken 104 - 1e verdieping
Module: Initiatie warme keuken
Je komt terecht in een kookschool met professioneel ingerichte keukens met leerkrachten die “top” zijn. De eerste les maak je kennis met elkaar, met de infrastructuur, de keuken, de toestellen en krijg je je uniform en de nodige uitleg over de cursus.
Onze ervaren chefs leren je stap voor stap snijden, koken en bakken volgens de regels van de kunst.
Na de les eet je samen de bereide gerechten op in het restaurant.
Met het deelcertificaat van Start to cook op zak, ben je vertrokken in het traject tot Hulpkok, Kok of Traiteurkok.
Module: Initiatie warme keuken
Certificaat Hulpkok
Geen specifieke voorkennis vereist.
Gespreide evaluatie en feedback
Ben je een absolute beginner, of heb je al jaren ervaring, maar wil je leren snijden en koken als een chef? Dan is Start to cook bij CVO Groeipunt iets voor jou!
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
kopieën | 1 | 5 EUR | 5 EUR | |
algemeen - 80 LT uniform (schort + 10 tocques + voorbinder) modules 80 LT (vrijblijvend) | 1 | 35 EUR | 35 EUR | |
Materiaal (vrijblijvend) | 1 | 0 EUR | 0 EUR | |
ingrediënten halve semester - initiatie warme keuken | 1 | 37,5 EUR | 37,5 EUR |