Opleiding Koken & bakken
Van donderdag 11 februari 2021 t.e.m. donderdag 24 juni 2021
Vindt plaats op:
Donderdag van 13 uur tot 16.40 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Kookklas 2
In deze module cursus nemen we je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken de klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals risotto, verse pasta, pana cotta, ossobuco,... Maar we graven ook naar enkele pareltjes uit de Italiaanse streekgebonden keuken en bereiden gerechten die je in België normaliter niet snel zal aantreffen.
Af en toe gaan we ook wat verder landinwaarts, maar enkel in het Mediterrane gebied.
Je krijgt gedurende de praktijklessen feedback over je handelingen. Er is een systeem van permanente evaluatie.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Gevorderden + bakken: eerste deel ingrediënten, kopijen | 1 | 60 EUR | 60 EUR |