Opleiding Koken & bakken
Er zijn maar enkele plaaten meer vrij voor deze opleiding
Van donderdag 11 februari 2021 t.e.m. donderdag 24 juni 2021
Vindt plaats op:
Donderdag van 18 uur tot 21.40 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Kookklas 2
We bereiden elke les een menu uit een bepaald land of werelddeel. Lekkere gerechten maken en ondertussen onze blik op de wereld verruimen! We werken met vlees, vis, schaal- en schelpdieren. Exotische specerijen en minder bekende ingrediënten passeren de revue. Kortom, een boeiend en leerrijk avontuur, een must voor onze smaakpapillen!
We starten in Azië, reizen dan door naar Australië, Afrika en om te eindigen in Amerika.
ENKELE VOORBEELDEN:
Tajine op Marokkaanse wijze, wraps met rivierkreeftjes en guacamole, chili con carne, Chimichurri, sushi , tikka massala, cajun fried chicken.
Je krijgt gedurende de praktijklessen feedback over je handelingen. Er is een systeem van permanente evaluatie.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Gevorderden + bakken: eerste deel ingrediënten, kopijen | 1 | 60 EUR | 60 EUR |