Opleiding Koken & bakken
Van dinsdag 9 februari 2021 t.e.m. dinsdag 15 juni 2021
Vindt plaats op:
Dinsdag van 09 uur tot 12.40 uur
Aantal lesuren: 80
Prijs lesuren: 120 EUR
Aantal lesuren afstandsonderwijs: 9
Lokaal: Kooklokaal
Binnen- en buitenlandse streekgerechten zijn het uitgangspunt om de gekende bereidingstechnieken verder in te oefenen. We gaan op een creatieve en eigentijdse manier aan de slag met ambachtelijke producten. Ook vergeten groenten en fruit komen in deze cursus ruim aan bod. We nemen een kijkje over de grenzen heen en laten onze kookkunsten beïnvloeden. Daarbij besteden we vooral aandacht aan kruiden en specerijen.
Je krijgt gedurende de praktijklessen feedback over je handelingen. Er is een systeem van permanente evaluatie.
M | D | W | D | V | Z | Z | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
VM | |||||||
NM | |||||||
AV |
Materialen | Aantal | Eenheidsprijs | Prijs | |
---|---|---|---|---|
Gevorderden + bakken: eerste deel ingrediënten, kopijen | 1 | 60 EUR | 60 EUR |